Kuvia tapahtumista 2022

Pikkujouluun kokoonnuttiin Särkisalmelle Lohikonttiin noin 50 piian ja pojan voimin. Syötiin joulupuuroa ja sekahedelmäsoppaa ja juotiin torttukahvit. Ohjelmaa oli runsaasti. Tanssistudio Jamin lapset esittivät joululeikkejä. Pelattiin bingoa. Ja yllätysohjelmanumeroina saimme kuulla kansanmusiikkia haitarilla soitettuja sekä itse kirjoitetun enkelirunon.
Joulupolulla kuljettiin kymmenennen kerran. Palapipo oli mukana tarjoilemassa kuumaa mehua ja pipareita kirkon parkkipaikalla,
mistä ryhmät lähtivät kierrokselle. Kaikkine esiintyjineen ja talkoolaisineen väkeä oli liikkeellä noin 200. Kuvat Martti ja Helka.
 

Puunrungot ja juurakot tukkivat Pörön polun. Palapipon metsurit joutuivat taas hommiin.

Polku on jälleen kuljettavissa. Kuvat Martilta ja Sirpalta
Valokuvia Pörön laavun halkotalkoista. Kuvat: Martti Tolvanen
”Parasta halkotalkoissa, yhdessäolo ja makkarat ja kahvit”
Martti

 

 

Perinteinen Pörönkierros järjestettiin taas 25.9.2022 Parikkalan kunnan liikuntatoimen ja PaLaPiPon yhteisvoimin. Pörön laavulla oli sienikeittoa, kahvia ja lettuja tarjolla. Yhteensä 91 reippailijaa osallistui hieman sateisesta säästä huolimatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torstaipyöräilykauden päättäjäisiä 1.9. saapui juhlimaan Louhelaan runsaslukuinen joukko pyöräilijöitä ja pyöräilyn ystäviä.

Pyöräilyn saloja ja uusia muotoja oli esittelemässä Seniorit Satulaan hankkeen puolesta Mira Kokko. Näytillä oli  monenlaisia kulkupelejä. Tapahtuman kruunasi maistuva lohikeitto ja täytekakkukahvit. Rauno esitti yhteenvedon kesän retkistä.

Muutamia kuvia syysretkeltä Saariselän maisemiin. 1. Ahopään ylityksestä 2. hyvin varustautuneena tihkusateelta 3. Poroisäntä ja renki ovat Sirpa Tolvasen kuvia ja 4. Kaunispään maisema Helka Soikkelin.

Kovan Päivän illan tapahtumassa oli remmissä kokenut talkooporukka.

Elokuun 29 päivänä muutamat aktiiviset latulaiset kävivät talkoilla raivaamassa Pöröllä saunapolkuja.

PaLaPiPo osallistui  9.7. vetouistelutapahtumaan Särkisalmella. Myynnissä olivat perinteiset tuotteetkahvia, lettuja ym sekä arpoja. Sadekuurot olivat uistelua seuranneiden kiusana ja vähensivät kävijämäärää.

Kymi- vuoksi latualueen Utön retkellä oli 3 henkeä edustamassa PaLaPiPoa. Kaikkiaan retkeläisiä oli n. 60. Utö on hyvä paikka näin keväällä lintujen tarkkailuun. Ohjelmassa oli vapaaehtoisia, aikaisia herätyksiä, retkiä oppaan kanssa tai omatoimisesti.
Saarella on sotainen historia. Lisää kuvia löytyy Kymi-Vuoksi latualueen fb-sivuilta.

 

Keskiviikkona 25.5 arjen olohuone oli latulaisten vastuulla. Osallistujia oli 18. Kahvit juotiin kodalla torin rannassa. Sisko Liukka piti naurujoogaa  ja ohjelmassa oli vielä tietokilpailu.

 

21.5 Kevätretkellä Hiitolanjoen Kangaskoskella. Päivä oli myös kansainvälinen vaelluskalapäivä.

 

 

Torstaipyöräilyt alkoivat.
Toinen retki 19.5 Kyynärpäänjoen laavulle. Osallistujia oli 28.

Ulkona kuin lumiukko  tapahtumassa saatiin aikaan 11 lumiukkoa n. 30 päiväkotilapsen ja 9 latulaisen voimin Parikkalan kolmiopuistoa komistuttamaan ja ilahduttamaan meitä kaikkia.